Sami M. Tolonen

 

Olen PRH:n hyväksymä tilintarkastaja (HT) ja kauppatieteiden maisteri (KTM). Omaan työkokemusta isoista tilintarkastustoimistoista kolmella eri paikkakunnalla, asiakaskunnan sisältäen laajalla skaalalla erilaisia yhtiömuotoja, toimialoja sekä omistus- ja rahoitusrakenteita. Lisäksi työskentely yrityksen talousosastolla monipuolisissa rooleissa on tuttua, joissa olen muun muassa vastannut vaativista, kansainvälisistä kirjanpito- ja raportointitehtävistä sekä ollut yhteyshenkilönä tilintarkastajiin. Näin ollen ymmärrän tarpeet molemmista näkökulmista ja pystyn kommunikoimaan tehokkaasti.

Jo antiikin Kreikan filosofi Herakleitos ajatteli, että muutos on todellista ja pysyväisyys vain harha, tunnetuimmassa aforismissaan Panta rhei:

Kaikki virtaa, mikään ei pysy paikallaan

Tästä päästään siihen, että nykypäivän liiketoimintaympäristö muuttuu kovaa vauhtia muun muassa lainsäädännön ja teknologisen kehityksen myötä, joten on ensiarvoisen tärkeää pitää huolta oman osaamisen kehittämisestä. Tämä korostuu erityisesti tilintarkastuksessa, jonka vuoksi käytänkin merkittävän määrän resursseja oman osaamisen ylläpitoon ja kehitykseen. Tämä luonnollisesti heijastuu siinä, että asiakkaani saavat käyttöönsä parasta mahdollista tietoa ja osaamista tarpeisiinsa.

 

 

Sami M. Tolonen